Retouren

Retourneren?

U heeft als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Wij verzoeken u eerst een melding te maken van uw gewenste ruil of retour. Wij werken namelijk met 8 verschillende locaties en kunnen via deze manier u de juiste retourgegevens doorgeven. Zo wordt uw retour zo correct en snel mogelijk verwerkt. 

Bij gebruikte op beschadigde producten moeten wij kosten in rekening brengen, wij zullen dit in mindering brengen van het terug te storten bedrag. 

Voor eventuele extra vragen over het retourneren kun u altijd contact op nemen met onze klantenservice. Dit kan door middel van de mail of telefonisch op 024-3449818

Product ruilen?

Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via e-mail. Wel draag u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Zakelijk:

Herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke aankopen

Het herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten. In de toelichting op de Europese Richtlijn Consumentenbescherming is opgenomen dat zakelijke klanten (ook kleine zelfstandige) geen herroepingsrecht hebben.