Waarom De Chi Machine proberen?

Integratie van traditionele geneeskunde en moderne wetenschap

 

Dit unieke chi massage gezondheidsgenererende product is gebaseerd op de Duitse inspanningsfysiologie. Om dit unieke product te onderzoeken en te ontwikkelen om de juiste hoogte, zwenkfrequentie, zwenkbeweging, zwenkhoek en cirkelbeweging te vinden, waren vele jaren van ontwikkeling nodig. Nu is de Chi Machine niet meer weg te denken voor een gezond, soepel en pijnvrij leven. 

De Chi Machine is een eenvoudig technologisch hoogstandje dat nauwkeurige oscillerende acties bevat die nodig zijn om uw lichaam terug te brengen naar zijn ultieme gezondheid. Het kan zijn dat u niet dezelfde voordelen zult behalen met imitatie en goedkopen chi apparaten, dus zorg ervoor dat u de Chi Machine 106 serie stimulator aanschaft. 


Waarom zou u de Chi Machine eens proberen?

 

De ritmische beweging waar het menselijk lichaam in wordt gezet door de Chi-machine levert maximale resultaten op met minimale inspanning. Het verbetert de stofwisseling in het lichaam, ontspant, verhoogt onze energie en ondersteunt een positieve levenshouding


Terwijl het hele lichaam zich ontspant en u geniet van de ritmische zij-aan-zij-beweging van de wervelkolom en andere gewrichten van uw lichaam, gebeuren er verbazingwekkende dingen. Weet u niet zeker of de Chi Machine iets voor u is? Proberen is 100% garantie dat u hem nooit meer kwijt wilt, die fijne sensatie heeft u nog nooit gevoeld. Niet goed geld terug.

Een korte sessie op deze machine kan niet alleen de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van mensen van alle leeftijden verbeteren, maar het is ook buitengewoon waardevol voor degenen die door hun leeftijd of fysieke beperkingen niet kunnen trainen. 

De Chi Massager helpt ook bij het verwijderen van lichaamstoxines, waardoor u zich verfrist, energiek en vitaal voelt. Deze machine geeft uw lichaam een work-out en de zelfde voordelen van sport- of fitnessprogramma, maar dit allemaal zonder het lichaam te belasten. Door de belasting van uw wervelgewrichten, hart en longen te elimineren, kan de Chi Machine uw lichaam trainen zonder uw lichaam te belasten of over te belasten. Dit betekent dat mensen van alle leeftijden kunnen profiteren van het gebruik van deze unieke massage swing machine.

Ga liggen, ontspan en laat het u deze sensatie overkomen. 

Veelvoorkomende gezondheidsproblemen die kunnen worden behandeld met een Chi Machine-sessie


Er zijn verschillende gezondheidsproblemen en aandoeningen die kunnen worden behandeld met een Chi Machine massager sessie, waarbij de meest voorkomende problemen te maken hebben met een slechte ruggengraatgezondheid. Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende problemen met het ruggenmerg en het zenuwstelsel die kunnen worden behandeld:

 • Hoofdpijn
 • Verlies van eetlust
 • Verstoorde darmen
 • Slapeloosheid
 • Lymfoedeem
 • Pijnlijke rug
 • Moeilijkheden om langdurig te staan
 • Gevoelloze armen
 • Beroerte
 • Duizeligheid
 • Strakke schouders
 • Slechte aandacht

Meer weten over uw gezondheidsproblemen en of Chi Machine u kan hlepen, vraag het ons